注册会员
搜索

2005-03-09燕姿最新留言——华纳线上杂志

Hi ALL,

I'm sorry I haven't been leaving messages here. I have been adviced to leave ALL messages in YANWO as it is a paid, members only area. I will like to reiterate that YANWO is NOT a profit organisation. All fees go into the management and update of YANWO, I think. I don't work inside Warner I don't know.

Nevertheless I think the internet is certainly a very good way of keeping contact with all this distance between people.

I think someday I will write a book. I have many stories to tell but not all suitable over internet.... but when you try to round off the edges a bit, it doesn't come out the way it should be. Bitter, gritty, acidic, hilarious, pungent or a mild sweet after taste. Life is amazing.

Hope you all are happy too...

yz
大家好,

抱歉很久沒有在這裡留言。(應該是指華納的人吧)告訴我要將留言留在燕窩,因為那裡是為付費的會員而設。我再重申一次,燕窩不是一個賺錢的組織。我猜想,所有會費只用在燕窩的管理和更新上,因為我不是在華納的內部工作,所以不是太清楚。

不過,我認為網絡(internet)是一個很好的工具跟遠方的人溝通。

我想有一天我會寫一本書。我有很多的故事想說,但不是所有都適合在網絡上說.......但是,當你想將距離拉近時,往往事與願違,事情不會依照你的想法出現。人生是令人吃驚的(是讚歎的語氣),因為經歷過不同的事後你會嘗到苦、堅強、酸、快樂、刺激或甜甜的。(這兩句譯得不太好,希望你們看懂吧)

希望你們都快樂......

燕姿

赫赫~~~支持下~~

我想有一天我會寫一本書~~~期待~~~

呵呵~现在燕姿是不是已经从你心里的第一位后移了啊~哈哈~

支持!

燕姿要是出书一定大卖!!!!!

『我想有一天我會寫一本書』

期待姿姿的书好久好久咯,真想快点写出来
呵呵....姿姿

挺深沉的!!!

好期待她出书哦~~

还是觉得挺沉重的!!是不是有心事啊??

还是觉得挺沉重的!!是不是有心事啊??

我好想听她的新歌啊当然有新书看也很好啊大卖一定~~~!

支持!想好书的名字了吗?可不可以在这里先连载啊?

写书一定很棒的!!

很累

快乐快乐 燕姿快乐 咱都高兴啊

好想燕姿多多留言

哈哈  燕姿出书一定买 大卖哦